Trädgårdsrådgivning

I vår stora databas med “Frågor & svar” >> söker du  enkelt svar på många av dina frågor. Om du inte hittar svaret där kan du ställa din fråga till våra rådgivare på mail eller telefon.

vegetables-752153_1920
Du kan också maila eller ringa och få svar av våra trädgårdsrådgivare, se nedan.

FORs rådgivningsverksamhet är viktig för spridning av pålitlig trädgårdskunskap till allmänheten och våra medlemmar. Råden baseras på hållbara odlingsprinciper. Frågorna besvaras av trädgårdsrådgivare som finns på olika platser i landet. De har en utbildning och en bakgrund som gör dem väl lämpade att tillgodogöra sig och förmedla forskningsresultat.

UlfNIlsson

ULF NILSSON
Odlingsrådgivare

Presentation kommer…

Henrik Bodin

HENRIK BODIN
Odlingsrådgivare

Trädgårdsingenjör med inriktning odling. Plantskola, växthusodling samt skötsel och underhåll av offentliga gröna miljöer. Över 20 års erfarenhet av trädgårdsrådgivning, med bred kunskap inom hemträdgårdsodling och kontaktnät för spetskompetens. Brinner för skötsel av fleråriga växter med beskärning, växtskydd, hantering av regnvatten och uppbyggnad av jorden för välmående friska växter.

Jenny Nilsson besk

JENNY NILSSON
Odlingsrådgivare

Presentation kommer…

Lise-Lotte Björkman

LISE-LOTTE BJÖRKMAN 
Trädgårdsrådgivare

Trädgårdsmästare, florist och biolog, arbetat med trädgård sedan 1984. Specialitet är bred kunskapsbas och lång erfarenhet, någon som kan något om det mesta inom trädgård. Anställd av Svensk Trädgård, designar trädgårdar i egen regi och odlar på sin fritid. Varje ny dag och nya trädgårdsfrågor är en källa
för nya lärdomar för mig.

Annica Larsdotter_n

ANNICA LARSDOTTER
Odlingsrådgivare

Presentation kommer…

Henrik Morin_n

HENRIK MORIN
Odlingsrådgivare

Presentation kommer…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANN-KRISTIN ISAKSSON 
Odlingsrådgivare

Specialiteter: odling av bär och grönsaker och växter som passar för norrländska förhållanden. Anställd av Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten. Jobbar på Hushållningssällskapets försöksstation, Öjebyn Agro Park som driftledare. 

BibbiBonorden_porträtt

BIBBI BONORDEN
Rådgivare invasiva främmande arter

Presentation kommer…

Öppettider

APRIL SEPT: Torsdagar 9.0012.00 och  18.0020.00
JULI: Torsdag 18.0020.00
OKTOBER MARS: Torsdag 09.00 12.00