Trädgårdar genom årstider och ett förändrat klimat


Trädgårdar genom årstider och ett förändrat klimat är temat för lördagsseminarium

 23 mars kl. 14.00 på Nordiska Trädgårdar 

Den internationellt välkände landskapsarkitekten Ulf Nordfjell har skapat många fantastiska trädgårdar och parker i flera olika länder. Hans fokus när han skapar är inte bara skönheten utan också hur de trädgårdar han ritar påverkas såväl av ett
klimat i förändring som årstidernas växlingar. Christel Kvant är journalist och författare till bl.a Vår trädgårdsbok och klassikern Trädgårdens Rum. Hon har ett särskilt intresse för biologisk mångfald.

Möt Ulf Nordfjell i ett samtal med Christel Kvant om de utmaningar vi trädgårdsodlare står inför med ett förändrat klimat. Självklart bjuder han också på berättelser från skapandet av sina mest fantastiska trädgårdar och parker från norr till söder.

Som medlem i en FOR-förening betalar du endast 100 kr (ord. pris 145 kr). Köp din biljett på tradgardsmassan.se. Den kod du ska uppge får du i din medlemstidning eller ditt medlemsmejl. Även inträde till mässan måste lösas.

Varmt välkomna!

Seminariet är ett samarrangemang mellan Nordiska Trädgårdar, Norstedts förlag, och FOR, Fritidsodlingens Riksorganisation. Varmt välkomna!

Foto Ulf Nordfjell av Jason Ingram. Foto Christel Kvant av Britt-Marie Olsson