Rådgivningsgatan 2024

FritidsOdlingens Riksorganisation (FOR) driver varje år på trädgårdsmässan, den uppskattade rådgivningsgatan, där du kan ställa frågor om allt som rör fritidsodling till föreningens nationella rådgivare, medlemsorganisationer och ett antal andra kunniga utställare. Fritidsodlarnas medlemsföreningar och systerorganisationer finns på plats med egna montrar. Totalt är det över 30 föreningar och organisationer som ställer ut varje år på Rådgivningsgatan. Utställare på Rådgivningsgatan >>

FOR-torget >>
FOR-torget ligger mitt på Rådgivningsgatan på trädgårdsmässan och där kan du lyssna till kunniga rådgivare om trädgård i praktiken nära publiken.

Kunskapsscenen >>
Trädgårdskunniga delar med sig av sina specialämnen och erfarenheter. FOR presenterar hela 64 föredrag på Kunskapsscenen under mässans fyra dagar.

Barnslingan
Spännande uppgifter att göra under lördag och söndag. Barnslingan börjar och slutar i montern hos FOR på Rådgivningsgatan. Här hämtar ni er karta och trädgårdsäventyret kan börja.

Medlemsrabatt

Alla medlemmar i FORs medlemsföreningarna har 65 kronor i medlemsrabatt på entrébiljetten. Kod får du i din medlemstidning/nyhetsbrev. Är du inte medlem så kan du bli det här >>

Biljetter till Trädgårdsmässan köper du online, använd din rabattkod som medlem för lägre pris på entrébiljetten. 
Obs! Biljetter kan endast köpas online

Se filmen från Rådgivningsgatan på mässan 2022 här nedan