Tusen trädgårdar – är din en av dem?

Du är inbjuden till Tusen Trädgårdar – du och alla som har en trädgård kan öppna upp och visa er trädgård. Vi bjuder in till Sveriges största trädgårdsfest!

Evenemanget är en hyllning till den svenska trädgården och samlar trädgårdsentusiaster från hela landet. Syftet med Tusen Trädgårdar är att alla vi som älskar trädgård och odling träffas och delar vår kunskap om odling, blommor, grönsaker och allehanda trädgårdsprojekt. Läs mer här

Alla typer av trädgårdar är välkomna – stora som små, offentliga och privata. Pågående trädgårdsprojekt välkomnas och din trädgård behöver verkligen inte vara perfekt eller “städad” för att inspirera och glädja! Du kan registrera din privata trädgård, men också offentliga trädgårdar – stadsparker, friluftsmuseer, botaniska trädgårdar, kyrko­gårdar, slotts- och herrgårdsparker, plantskolor, handelsträdgårdar, koloniområden och skolträdgårdar. Det går bra att registrera gemensamma köksträdgårdar, gerillaodlingar, tillsammansodling vid en bostadsrättsförening, trädgård vid hembygds- och bygdegård, koloniträdgård – alla är välkomna att delta!