Vinter i din trädgård

Det finns en hel del både små och stora projekt att ta tag i även under vintern, för att skapa en rikare trädgård.

Beroende på var du bor i landet så är det under vintern ganska begränsat med timmar som är tillräckligt ljusa för att jobba i trädgården. Det är därför en utmärkt tid för att läsa böcker om hur du skapar biologisk mångfald i trädgården (se några tips här) och planera vårens trädgårdsarbeten. Kanske underlättar det om du skriver ner eller samlar de tips som känns rätt för dig och din trädgård. Du kan till exempelgöra iordning en egen kalender för vad du vill göra och när, så att det blir lätt att följa under det nya året.

Oavsett hur storslagna planer du har för din trädgård så finns det många handfasta saker du kan göra eller aktivt låta bli att göra som uppskattas av dina vilda besökare.

Läs mer under projektet Rikare trädgård >>