Trädgårdsmässa

Nordiska trädgårdar 31 mars-3 april

Nordens största trädgårdsmässa, den perfekta platsen för alla trädgårds-, växt- och odlingsentusiaster! Här träffar du utställare, rådgivare och profiler inom trädgårdsvärlden och inspireras av utställningar, seminarier och aktiviteter där du som besökare får lära dig av experter.

Här kan du under fyra dagar handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten, odlingen och utemiljön samt få med dig massor av ny kunskap och idéer för hem och trädgård.

Rådgivningsgatan
FritidsOdlingens Riksorganisation (FOR) driver varje år den uppskattade rådgivningsgatan, där du kan ställa frågor om allt som rör fritidsodling till föreningens nationella rådgivare, medlemsorganisation och ett antal andra kunniga utställare. Fritidsodlarnas medlemsföreningar finns också på plats med egna montrar.

Alla medlemmar i  medlemsföreningarna har medlemsrabatt på entrébiljetten. Kod får du i din medlemstidning. Är du inte medlem så kan du bli det här >>

Nästa mässa 31 mars-3 april 2022. Länk till Nordiska trädgårdar >>