Har du gjort något för vår biologiska mångfald?

Vi är nyfikna på vad Sveriges trädgårds-, kolonilott- och balkongägare gör för insatser för den biologiska mångfalden. “Rikare Trädgård” vill gärna ha din hjälp med att ta reda på det. Har du byggt en mulmholk, planterat en rabatt, gjort fint för igelkottarna eller kanske kanske anlagt en damm. 

Gå in på Rikare Trädgård>> och kryssa i ett formulär om vilka insatser du gjort det senaste året. Då är du också med i utlottningen av boken  “Naturlycka” av Ola Jennersten (läs mer om boken här).

Rikare Trädgård startades 2020 av Fritidsodlingens Riksorganisation tillsammans med Natursidan.se och är ett samarbete mellan flera odlings- och naturorganisationer. Allt du vill veta om biologisk mångfald i trädgården – samlat på samma plats.

Det är inte svårt att skapa en Rikare trädgård och därmed också göra en insats för naturen. Med guider, tips, filmer och artiklar vill vi inspirera dig att förbättra din trädgård både för dig själv och för alla arter i vår närhet. Det är enkelt, roligt och effektivt.