Välbesökt hearing om förbud mot växtskyddsmedel

Torsdag den 22 mars hölls en hearing om förbud mot växtskyddsmedel för privata användare med miljöminister Karolina Skog, Hanna Friberg, forskare på SLU och Kompetenscentrum för Biologisk Bekämpning, och FOR:s sekreterare Ulf Nilsson, Agr dr inriktning växtskydd. Moderator var FOR:s ordförande Ulrica Otterling.
Hearingen var välbesökt och många intressanta frågor reddes ut. Man samtalade även lite om det nya regleverket gällande invasiva arter. Efter hearingen besökte Miljöministern, rådgivningsgatan och FORs monter. Organisationen skickade med ministeren frågor, synpunkter, lite kunskapsmaterial samt Pelargoner från POM, Grönt Kulturarv, framtagna av Elitplantstationen. En uppskattat gåva.

https://www.facebook.com/100010192248698/videos/612713042411765/