Nordiska trädgårdar

Nordens största trädgårdsmässa, den perfekta platsen för alla trädgårds-, växt- och odlingsentusiaster!

Här kan du träffa utställare, rådgivare och profiler inom trädgårdsvärlden och inspireras av utställningar, seminarier och aktiviteter där du som besökare får lära dig av experter. Här kan du under fyra dagar handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten, odlingen och utemiljön samt få med dig massor av ny kunskap och idéer för hem och trädgård.

Nästa mässa 31 mars-3 april 2022 >>

NT_puff

FOR är samarbetspartner med Nordiska Trädgårdar och Stockholmsmässan. Vi arrangerar trädgårdsmässans Yrkesseminarier och Föredragsserien samt den traditionella Rådgivningsgatan – samlingspunkt för alla vetgiriga mässbesökare och fritidsodlare.

2021 var hela mässan, inklusive Rådgivningsgatan i digital form med Kunskap och Inspiration och Rådgivning för alla mässbesökare. Här kunde man träffa och besöka 32 föreningar/organisationer som fritt delade med sig av sin kunskap.

I själva mässprogrammet – Föredragsserien, löste man biljett för 160 kronor och kunde ta del av omkring 100 unika föredrag. Av alla föredrag och filmer stod FOR och föreningarna för merparten. Föredragen var indelade i åtta olika kategorier. 

Alla som var medlemmar i en FOR förening hade 50 kr rabatt på inträdet och betalade endast 110 kr!

FORs mässprojektledare 2021 var Lise-Lotte Björkman, lise-lotte.bjorkman@for.se, 070-293 30 85