Nordiska trädgårdar

Nordens största trädgårdsmässa, den perfekta platsen för alla trädgårds-, växt- och odlingsentusiaster!

Här kan du träffa utställare, rådgivare och profiler inom trädgårdsvärlden och inspireras av utställningar, seminarier och aktiviteter där du som besökare får lära dig av experter. Här kan du under fyra dagar handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten, odlingen och utemiljön samt få med dig massor av ny kunskap och idéer för hem och trädgård.

Länk till Nordiska trädgårdar; mässa 31 mars-3 april 2022 >>

NT_puff

FOR är samarbetspartner med Nordiska Trädgårdar och Stockholmsmässan. Vi arrangerar trädgårdsmässans Yrkesseminarier och föredragsserien på Kunskapsscenen samt den traditionella Rådgivningsgatan – samlingspunkt för alla vetgiriga mässbesökare och fritidsodlare.

Nordiska trädgårdar 31 mars-3 april 2022

Här kan du under fyra dagar handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten, odlingen och utemiljön samt få med dig massor av ny kunskap och idéer för hem och trädgård.

Öppettider; torsdag-söndag kl. 09.00-18.00

Rådgivningsgatan >>
FritidsOdlingens Riksorganisation (FOR) driver varje år den uppskattade rådgivningsgatan, där du kan ställa frågor om allt som rör fritidsodling till föreningens nationella rådgivare, medlemsorganisationer och ett antal andra kunniga utställare. Fritidsodlarnas medlemsföreningar och systerorganisationer finns också på plats med egna montrar. Totalt  är det 34 föreningar och organisationer som ställer ut på Rådgivningsgatan. 

Alla medlemmar i FORs medlemsföreningarna har 60 kronor i medlemsrabatt på entrébiljetten. Kod får du i din medlemstidning/nyhetsbrev. Är du inte medlem så kan du bli det här >>

Köp biljetter till Trädgårdsmässan online, använd din rabattkod som medlem för lägre pris på entrébiljetten >>

Obs! Biljetter kan endast köpas online

Kunskapsscenen
Läs mer om alla föredrag på kunskapscenen >>

Yrkesseminarier
Läs mer och anmäl dig till våra yrkesseminarier >>

FORs mässprojektledare är Lise-Lotte Björkman, lise-lotte.bjorkman@for.se, 070-293 30 85