Barnslingan - Kom och var med!

Bland nästan alla montrar på Rådgivningsgatan hittar dina barn spännande uppgifter att göra under lördag och söndag. Barnslingan börjar och slutar hos FOR i monter A03:25. Här hämtar ni er karta och trädgårdsäventyret kan börja. Alla barn som deltar och samlar stämplar vinner och intresset för  växter, trädgård och natur väcks på ett lekfullt sätt.

Lycka till!

Mer om FOR på Trädgårdsmässan

Rådgivningsgatan >>
FritidsOdlingens Riksorganisation (FOR) driver varje år den uppskattade rådgivningsgatan, där du kan ställa frågor om allt som rör fritidsodling till föreningens nationella rådgivare, medlemsorganisationer och ett antal andra kunniga utställare. Fritidsodlarnas medlemsföreningar och systerorganisationer finns också på plats med egna montrar. Totalt  är det 33 föreningar och organisationer som ställer ut på Rådgivningsgatan. 

Kunskapsscenen >>
Trädgårdskunniga delar med sig av sina specialämnen och erfarenheter. FOR presenterar hela 64 föredrag på Kunskapsscenen under mässans fyra dagar.

FOR-torget >>
FOR-torget ligger mitt på Rådgivningsgatan på trädgårdsmässan och där kan du lyssna till kunniga rådgivare om trädgård i praktiken nära publiken.