Nordiska Trädgårdar 31 mars-3 april 2022

Nu är det dags att börja planera för en fysisk trädgårdsmässa 2022! Inbjudan har gått till alla föreningar som brukar medverka på vår gemensamma Rådgivningsgata. FOR har, eller gör det i dagarna, undertecknat  ett nytt treårigt avtal med Stockholmsmässan och nu hoppas vi att ingen pandemi stoppar oss och mässan.

Rådgivningsgatan kommer att ligga i A-hallen närmast huvudingången och planering från den inställda mässan 2020 återanvänds. Gångar har breddats men er monter och monterplacering är i mångt och mycket den samma som redan var inplanerad då. Er anmälan till trädgårdsmässan ska vara inskickad senast 15 november 2021. Ja, som ni vet ingår mässdeltagandet i ert informationsbidrag från FOR.

Stockholmsmässan är tvungna att göra besparingar och en är att det endast blir två öppna föredragsscener på mässa. En Kunskapsscen som finns  på Rådgivningsgatan där FOR dvs vi  står för programmet och en Inspirationsscen, vars program Stockholmsmässan arrangerar. Före jul behöver jag informationen om vilka föredrag ni vill hålla! 

En rabattannons med kod för rabatterad FOR-inträde för våra medlemmar skickas till era mässansvariga och tidningsredaktörer i början av december. Denna publicerar ni i era medlemstidningar inför mässan. Sprid och skriv gärna information om mässan och ert deltagande via alla era marknadsföringskanaler!

Material och information om mässan skickas till era anmälda mässansvariga.  Och även  på vinterkonferensen i januari blir det information om mässan. För frågor och anmälan kontaktar ni vår  mässprojektledare Lise-Lotte Björkman, på lise-lotte.bjorkman@for.se  070-29 33 085